Sala Training

Salut,

Eu sunt Ginette, Trainer si Business Coach si as vrea sa iti dau o veste buna, dar inainte de asta sa vedem daca este de interes pentru tine.

Asadar as vrea sa stiu daca tu esti intr-una dintre situatiile de mai josginette 4pe3:

 • Intentionezi sa organizezi o intalnire cu echipa (Un Training, un Workshop sau o Sedinta) in perioada urmatoare?
 • Ai vrea sa iasa totul bine?
 • Te-ai gandit cat de importanta este locatia?
 • Te bazezi pe faptul ca ai deja o sala de sedinte in cladirea companiei?
 • Te intrebi poate daca exista o alternativa – o locatie mai deosebita,  o iesire din rutina?
 • Ti-ar placea sa poti scoate oamenii din birou, sa aveti un loc linistit in care sa nu existe intreruperi, sa nu fie prea departe de Bucuresti si sa nici nu te coste prea mult?
 • Te intrebi daca merita sa cauti o locatie cand voi aveti propriile sali de sedinta?

In peste 20 de ani de cand organizez Traininguri, Workshopuri si Sedinte eu m-am confruntat personal cu diferite  situatii care m-au facut sa ajung la concluzia ca merita.

Mai jos ai cateva argumente plauzibile …

Iar daca raspunsul tau la cateva dintre intrebarile de mai sus este DA, atunci cu siguranta ca ce vei citi in continuare va fi mai mult decat interesant… va fi si profitabil!

In ultima perioada am observat ca multe companii si-au facut propriile Sali de conferinte, / Training sau sedinte si isi desfasoara acolo mai toate activitatile de genul acesta.

Este adevarat ca e usor sa ai sala ta: nu se pierde timp cu deplasarile si desigur nu necesita nici costuri suplimentare.

Costuri directe, desigur. Pentru ca totusi exista un pret pe care il platesti. Nu apare pe lista de cheltuieli, dar pretul platit este destul de mare.

Din experienta mea de peste 20 de ani in training am observat ca faptul ca oamenii participa la o Sedinta/ Training in biroul in care lucreaza poate avea si unele dezavantaje:

 • Cativa participanti intarzie inevitabil  pentru ca odata ajunsi la birou au deschis calculatorul si au inceput sa lucreze la ceva sau
 • Sunt siutatii in care o persoana este chemata in birou deoarece a intervenit ceva ce nu poate fi amanat. ☹
 • Unii dintre participanti se lungesc in pauze sau chiar nu se mai intorc de loc din pauza pentru ca li s-a cerut sa faca altceva

Asa se face ca unii dintre participantii la meeting/ training dispar in timpul sedintelor pentru un timp sau chiar nu mai revin de loc. Si aceasta poate fi o pierdere importanta, nu numai de timp dar chiar se poate ajunge la incapacitatea de a lua decizii daca o persoana importanta iese din sala.

Aveti si voi situatii de acest gen?

Cu siguranta ca astfel de cazuri sunt peste tot, sau daca exista… atunci sunt exceptii(sic!)…

Si cu siguranta, ti-ai dori sa ai un loc linistit si confortabil unde sa va intalniti si sa discutati fara intreruperi, fara ca oamenii sa iasa din sala si fara intreruperi, nu-i asa?

cof

cof

In aceeasi situatie am fost si eu, in urma cu sesiunile organizate de mine si mi-am dorit de mult sa pot schimba aceasta situatie. Si asa a aparut un vis … Biolandya – o sala proprie unde sa imi pot sustine cursurile si intalnirile de business. O locatie proprie pentru Trainingurile ADN-um dar si pentru tine si pentru echipa ta. Pentru ca, te pot gazdui si pe tine, da…

Biolandya – un loc unde  gasesti exact ce-ti trebuie: Un loc doar pentru voi, intr-un cadru natural placut, in apropierea orasului , cu toate dotarile de care ai nevoie pentru a-ti organiza sedinta/ Workshopul sau Trainingul.

Te invitam sa iti sustii Workshop-ul, Training-ul sau Sedinta  in Locatia noastra – Biolandya.

Biolandya nu este  doar o sala de conferinte ci o vila spatioasa cu o curte inverzita pe care o poti avea la dispozitie pentru orice tip de sesiune pe care doresti sa o organizezi:  Workshop/  Training/ Sedinta sau orice intalnire de business pe care o ai. Un loc linistit si retras, la doar 30 minute de zona de Nord a Bucurestiului, langa lacul Buftea.

Poti beneficia de sala de training gratuit daca alegi penhartatru angajatii din compania ta unul dintre Trainingurile noastre. (Lista cursuri ADN-um este aici)

Ce gasesti in Biolandya: 

O sala de Training cu lumina de zi si cu  toate dotarile necesare bunei desfasurari a sesiunilor tale: Proiector, Ecran , Flip-chart, Tabla.

Capacitate:

 • 14 participanti aranjament in ”U” sau
 • 25 de participanti in aranjament stil ”teatru” 

O  sala suplimentara pentru discutii de grup, pentru exercitii si alte activitati. + O terasa inchisa spatioasa  +  o terasa deschisa dar acoperita.

Mai mult aveti si 10 locuri de cazare, pentru cei care vin de departe.

Workshop

Training Room

U shape

Front wiew

Back yard

Hamac

Open Kitchen

Bedroom 1

Bedroom 2

Summer dream Bedroom

Daylight Bedroom

Bedroom 4 - Desk

Bedroom 5

Bedroom 5 - Shelves

Terrace with a view

 

In plus, la noi ai facilitati pe care nu le poti avea intr-o sala de hotel:

O bucatarie unde sa va organizati o masa de pranz pe gustul vostru si la un pret mai mult decat rezonabil. Va puteti comanda ceva bun si aveti unde manca – in bucatarie sau chiar pe terasa atunci cand vremea e favorabila.

Va puteti aduceti gustari, sucuri si tot felul de bunatati pentru pauzele de cafea. (La hotel nu prea ti se permite sa aduci ”de acasa” si stii si tu pretul/persoana pentru un coffe break in hotel, nu?) Asta inseamna o buna alegere pentru bugetul tau. 

Un spatiu generos afara, in aer liber/ la iarba verde pentru a face jocuri de team building sau pur si simplu pentru o rapida regenerare in timpul pauzelor. Puteti lua masa pe terasa in zilele in care temperatura o permite.

Vila se afla in zona lacului Buftea –  jud. Dambovita.

Preturi:

 • 100 Euro/ 10 ore– Parterul vilei  – Sala principala de conferinte (Inclusiv dotarile) + Bucataria + Curtea + Terasa deschisa (doar pe timpul zilei si fara dormitoare)
 • 150 Euro / 10 ore – Ambele sali – Cea de la parter si cea de la etaj, ambele terase, bucataria si curtea.  (doar pe timpul zilei si fara dormitoare)
 • 200 Euro / 24 ore – Intreaga vila , inclusiv cele 5 dormitoare
 • Ma poti suna pentru a-ti spune cate ceva despre locatie sau te invit sa iti faci o rezervare acum la 0722.350.736.

Scrie-mi pe: biolanginette@gmail.com.

Va astept cu drag,

Ginette